Access Consciousness Foundation Class

3,5 Day Class

 Live with Paul Kearney in Budapest, Hungary

24th – 27th August, 2023| EUR 2.250 (Országár és ismétlő ár érvényes)

Az Alapozó tanfolyam célja, hogy képessé tegyen téged arra, hogy bármit és mindent megváltoztass, amit csak szeretnél megváltoztatni az életedben. Egy egész eszköztárat kapsz, amely lehetővé teszi számodra, hogy szétszedd azon korlátok alapját, amelyekből oly gyakran működünk, és hogy egy új alapot építs, a határtalan lehetőségek alapját, hogy elkezdhesd megteremteni azt az életet, amire igazán vágysz.

*Kérlek, kattints az alábbi linkre a regisztrációhoz *
Automatikusan átirányítunk az Access Consciousness weboldalára, ahol bejelentkezhetsz a profilodba és regisztrálhatsz a tanfolyamra. Ezután kapsz egy e-mailt a fizetési linkkel. Miután rákattintottál a fizetési linkre, a megfelelő országos árképzéssel kiválaszthatod és befejezheted a vásárlást.

********

24th – 27th August, 2023| EUR 2,250 (Country Pricing & Repeat Pricing Applies)

The Foundation class is designed to empower you to change anything and everything you’d like to change in your life. You will be given a whole toolbox that will allow you to break apart the foundation of limitation that we so often function from and build a new foundation, one of limitless possibility so that you can begin to create the life you truly desire.

Please enquire about your language to be translated.

* Please click on the link below to register *
You will be automatically redirected to the Access Consciousness Website, where you will log into your profile and register for the Class. You will then receive an email with the Payment link. Once you click on the payment link you can select with your relevant Country Pricing and complete your purchase.

Global Pricing Available

100% Pricing

€2250

80% Pricing

€1800

75% Pricing

€1687,50

REPEAT - Global Pricing Available

100% Pricing

€1125

80% Pricing

€900

75% Pricing

€843,75

Questions about this class? Email us here

Menu